Μαλαγουζιά
Απαλό λεμονοκίτρινο χρώμα.
Έντονη μύτη εσπεριδοειδών (γκρέιπφρουτ – λάιμ), λευκόσαρκου ροδάκινου, αχλαδιού, άνθεων λεμονιάς και ίχνη μεταλλικότητας.
Φρουτώδες στόμα, με τονισμένη οξύτητα, αρώματα λευκών φρούτων, κίτρου, τριαντάφυλλου πλαισιωμένα από αρώματα πέτρας και μετάλλου.
Κρυοεκχύλιση, αλκοολική ζύμωση στους 16oC και φιλτράρισμα.
Μικρής διάρκειας ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες.
Συνοδεύει ιδανικά σαλάτες, ορεκτικά και τα πρώτα πιάτα ενός γεύματος. Συνδυάζεται αρμονικά με χορτόπιτες, κρέπες τυριών, ζυμαρικά με θαλασσινά και ψητά ψάρια.