Sauvignon Blanc

Απαλό λεμονοπράσινο χρώμα.
Φυτικός χαρακτήρας, με νότες ώριμων φρούτων (πεπόνι, ροδάκινο, ανανάς).
Πλούσιο στη γεύση, διακρίνεται για τη δροσερή οξύτητα, τη λιπαρότητα, τη γευστική πολυπλοκότητα και την επίμονη, φρουτώδη επίγευση.
Προζυμωτική κρυοεκχύλιση για την ανάδειξη των ποικιλιακών αρωμάτων. Ανάδευση των οινολασπών (battonage).
Μικρής διάρκειας ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες.
Λιπαρά ψάρια στη σχάρα (συναγρίδα, τσιπούρα), λαδερά πλούσια σε μυρωδικά, λαχανοσαρμάδες, ψαρόσουπα.